Productors Locals de la Vallalta aposten per unir-se i fer força


Els productors locals, socis més recents de Vallalta Experiències han demostrat el seu compromís per un turisme alternatiu, apostant per que sigui un turisme més participatiu pels tres pobles que conformen La Vallalta.

El passat 8 d’abril, va tenir lloc la segona d’una sèrie de reunions de benvinguda oficial per als nous membres de l’Associació Vallalta Experiències (reunions amb aforament limitat i complint amb totes les mesures de seguretat Covid).

La reunió es va celebrar a la Masia «Can Jordi del Montnegre» a Sant Iscle de Vallalta, un espai amb encant propi.

En aquesta reunió, els productors locals van posar de manifest que treballant en conjunt amb els altres membres de l’Associació, s’aconseguirà un major reclam turístic i amb això, un posicionament més assertiu dels seus productes.

La junta de l’associació de Vallalta Experiències, va animar als participants a convidar a totes les persones creatives, artesans, productors locals amb productes d’alta qualitat, a formar part d’aquest projecte, ja que tal com es remarca sovint, és un projecte per a tota la Vallalta i pobles limítrofs, recordant que la Vallalta és l’únic espai verd que connecta mar i muntanya en tot el Maresme. Projecte que creixerà amb el suport de tots els seus socis, posant de manifest que la seva finalitat és convertir a la Vallalta en un reclam eco-turístic que ofereix experiències d’alta qualitat.

Durant la reunió va haver-hi un interessant intercanvi d’idees (brainstorming) de cross-màrqueting i d’economia circular. Es va tractar de manera especial la necessitat de la proximitat i coneixement entre socis per a donar fluïdesa a la col·laboració i aconseguir la necessària sinergia perquè junts puguem amplificar la possibilitat de sortir de la pandèmia reforçats.

Finalitzant la presentació, els nous socis van tenir l’oportunitat de provar alguns dels productes locals de qualitat, productes de socis de Vallalta Experiències.

Les pròximes reunions aniran dirigides principalment a restauradors, artesans, creatius i artistes.

L’Associació Vallalta Experiències contínua amb la cerca de persones que comparteixin la seva visió de futur per a la Vallalta.
Si estàs interessat en assistir-hi envia un correu electrònic a: vallaltaexperiencies@gmail.com

Sobre Vallalta Experiències

Proposem potenciar l’única zona que connecta mar i muntanya que queda en el Maresme, i uneix els tres pobles, Sant Iscle, Sant Cebrià i Sant Pol.
La Vallalta té recursos naturals reconeguts, gastronomia, productes locals, propostes culinàries típiques, artesans, artistes, etc. De manera que podem oferir un ventall de propostes culturals, literatura, música, teatre, i tallers artesanals amb una diversitat cultural local i internacional… i tot això en un entorn natural únic en el Maresme.
Som una associació sense ànim de lucre que cerca productors locals, artesans, artistes de qualsevol àmbit de la cultura, empreses de l’hostaleria i gastronomia, i persones creatives de la Vallalta, que vulguin unir-se i participar amb una proposta de sostenibilitat i de qualitat per la Vallalta.
Si vols formar part de aquesta iniciativa, crear noves oportunitats i sinergies entre nosaltres, fes-te soci!