Ioga a la Naturalesa


Entorno Natural – Ioga – Humor

L’experiència que et proposem et permet gaudir de la naturalesa d’una forma en la qual es combinen la natura, el ioga i l’humor.


T’agrada la naturalesa? Gaudeixes explorant-la i deixant-te impressionar per ella, però sovint sents que els passejos no t’han deixat satisfet i tens la impressió que t’agradaria sintonitzar amb l’entorn natural d’una manera molt més personal i profunda.

Amb nosaltres ho aconseguiràs… Sintonitzaràs amb la bellesa de l’entorn natural a nivells profunds, mentre que connectes amb el llenguatge inconscient del teu propi cos a través del Ioga.

I el més important és que t’ho passaràs bé, riuràs, alliberaràs bloquejos emocionals i diràs adéu a les males energies.

El riure eleva el nombre de substàncies neuro-transmissores, i sembla haver-hi una correlació entre el riure i la disminució de malalties de la ment.

El riure genera endorfines, dopamina, serotonina i adrenalina, totes elles hormones que contribueixen al benestar físic.

El ioga ajuda a reduir el nivell de cortisol (l’hormona relacionada amb l’estrès), redueix l’ansietat i l’estrès, ajuda a agafar el son i al fet que aquest sigui de millor qualitat, et permet rendir millor en les activitats quotidianes, afavoreix la concentració, enforteix ossos i músculs, i un llarg etc.

Allibera bloquejos emocionals i vaig donar adéu a les males energies


Punt de trobada

Sant Cebrià de Vallalta

Data i hora

Organitzem aquesta experiencia segons demanda i també per a grups tancats que requereixen una data concreta. CONTACTA!


Aportació: a partir de 35,00 € per persona


Duració

2 – 3 hores


Grups reduïtsNATURALESA – EXPRESIÓ CORPORAL – IOGA – HUMOR