Noticies

 • Pop up Nadalenc
  Vallalta Experiències ens sorprèn amb un Pop-Up Nadalenc. Pop-up és una experiència única en un indret secret. El Pop-up es va celebrar el 12 de desembre a la Masia Can Jordi del Montnegre, un lloc paradisíac en el cor de la Vallalta.
 • Activant valors de l’economia circular a la Vallalta
  El passat 29 d’abril, va tenir lloc la tercera i última sessió informativa de benvinguda oficial als nous socis i a tothom que vulgui formar part de l’Associació Vallalta Experiències. La reunió es va celebrar a l’Escola d’Hosteleria de Sant Pol, tenint per amfitrió el Director de l’escola i membre de l’associació, Lluis Serra. Es va explicar que l’Associació, a part de ser una important eina per a conservar la zona, també podria ajudar a reactivar l’activitat del sector de la restauració de la zona, tant castigat per la pandemia.
 • Productors Locals de la Vallalta aposten per unir-se i fer força
  Els productors locals socis mes recents de Vallalta Experiències han demostrat el seu compromís per un turisme alternatiu i participatiu pels tres pobles que conformen La Vallalta
 • Tres pobles amb una mateixa proposta sostenible
  El passat 11 de Març, va tenir lloc la primera d’una sèrie de reunions de benvinguda oficial als membres de la Associació Vallalta Experiències, reunions amb aforament limitat per la Covid. La reunió es va celebrar en “El Bosc dels ideïs” (Sant Cebrià de Vallalta), lloc que representa el nivell de qualitat que es pretén en aquest projecte.